Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vil se Arsenal slåss

Arsene Wenger oppmuntrer Patrick Vieira til å havne i basketak med Leicester-spillere i kveld. Dagbladet.no følger kampen kl. 21.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gårsdagens Liverpool-seier på Old Trafford har gitt Arsenal et forsprang i ligaen, men bare dersom de sjøl vinner to hengekamper.

Oppgaven starter i kveld mot nedrykkstruede Leicester. Da lagene møttes i august ble både Vieira og Dennis Wise utvist. Ingen blir overrasket om kamphanene fortsetter i kveld.

- Det er en viktig kamp for begge lag. Jeg regner med et stort slag, og jeg vet det blir fysisk, sier Wenger til The Sun.

Seinest i helga fikk Martin Keown overskriftene etter sin batalje med Leeds' Mark Viduka. Slikt gleder et franskt managerhjerte.

- Jeg liker å se sånne slåsskamper, når begge spillerne virkelig gir alt. Når du som supporter betaler for å se en kamp, er det nettopp slik innsats du er ute etter, sier Wenger.

Wenger understreker at han ikke vil se spillere slåss med nevene.

- Det må selvfølgelig være reint spill, og hvis det går for langt må dommeren straffe dem, sier Wenger.

Tottenham - Chelsea

Dagbladet.no følger også den 2. semifinalen i ligacupen i kveld. Chelsea vant det første oppgjøret 2-1 på Stamford Bridge, og Tottenham må skrive historie for å sikre seg en finaleplass mot Blackburn.

Tottenham har ikke slått Chelsea siden 1990, og står uten en eneste trepoenger på de siste 26 oppgjørene mot londonrivalen.

- Dette er en rekord som plager fansen mer enn spillerne. Men dette kan ikke fortsette i evighet, det må slutte en dag. Ingenting hadde vært bedre enn å avslutte 12 år med elendighet ved å vinne denne kampen, sier Spurs-manager Glenn Hoddle.

(Dagbladet.no)

FIGHTER: Patrick Vieira er en tøffing på banen. Her i duell med Chris Perry.
Hele Norges coronakart