- Vil se Martin

Martin Andresen reiser til England i dag for å ha en skikkelig prat med Blackburn-manager Graeme Souness.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Blackburn kastet seg nylig inn i jakten på «årets spiller» i Dagbladet i fjor, Martin Andresen, som ønsket å få en skikkelig prat med manager Souness før han tar noen nye videre steg i karrieren. Agent Rune Hauge har forhåpninger om at det blir et salg i løpet av ei ukes tid.

- Martin skal være der borte i ei uke, trene med dem, og bare kose seg. Klubben vil se på ham, og Martin vil se på klubben. Men dette er en meget seriøs henvendelse, sier Hauge til Dagbladet.

- Reflektert

Han betrakter Martin Andresen som et uvanlig godt salgsobjekt.

- Jeg kan sjelden huske å ha hatt en spiller som er så mentalt moden og reflektert som Martin. Han ønsket spesielt å prate med Souness før det ble noe mer. Og Souness er av samme type. Han liker å kjenne spillere godt før han kjøper dem. Han er en typisk engelsk «verdensmann» i væremåten, sier Hauge.

Andresen har nemlig ingen hast med å komme tilbake til Premier League. Sist han var der, i Wimbledon i 2000, ble oppholdet en dundrende fiasko. Og Martin har tidligere uttalt til Dagbladet at han lærte mye av de feilene han gjorde den gangen. De vil han neppe gjøre igjen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.