- Vil selge Solskjærs storsignering

Ole Gunnar Solskjærs storsignering fra 2019 kan være på vei bort.

Ole Gunnar Solskjær. Foto: Reuters
Ole Gunnar Solskjær. Foto: Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2019 bladde Manchester United opp 55 millioner pund for å hente Aaron Wan-Bissaka fra Crystal Palace. Nå melder Manchester Evening News-journalist, Samuel Luckhurst, at den engelske storklubben er «åpen» for å selge høyrebacken.

- I rettferdighet overfor Solskjær og hans stab, konkluderte de med at Wan-Bissaka ikke hadde det som trengs etter to år skrev Luckhurst på Twitter.

Han la til at Solskjær forsøkte å hente Atlético Madrids Kieran Trippier, men at de ikke maktet å hente høyrebacken, som i januar signerte for Newcastle United.

Sky Sports har også rapportert at Manchester United vil kvitte seg med Wan-Bissaka.

HARD KRITIKK: ESPN-journalist, Mark Ogden mener Solskjær skal ha mye av skylden for den svake sesongen Manchester United har hatt. Reporter: Melina Pambou Sundfør. Video: Rødt Kort / Pambou. Vis mer

Til tross for at Solskjær skal ha ønsket seg en ny høyreback, ble Wan-Bissaka hyppig brukt før Solskjær fikk sparket i november.

24-åringen spilte nemlig samtlige tolv Premier League-kamper under nordmannens ledelse denne sesongen.

Mens under Ralf Rangnicks ledelse har det blitt mindre spilletid på den tidligere Crystal Palace-spilleren. Sju av Wan-Bissakas 20 Premier League-starter denne sesongen kom med tyskeren bak roret på Old Trafford.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer