Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vil si JA i Bodø

TIL- Odd 2- 0. I dag reiser Rune Lange trolig til Bodø for å treffe ledelsen i Trabzonspor. Møtet kan ende med at han takker ja til å bli mangemillionær i Tyrkia.

- Jeg ser ikke bort fra at jeg svarer ja i Bodø, bekrefter Lange overfor Dagbladet. Trabzonspor så i går kveld Stabæk-Brann og VIF-Viking.

I kveld ser de Glimt-Rosenborg. Tyrkerne finsikter norske makkere til Rune Lange. Uansett spilte 23-åringen neppe avskjedskampen på Alfheim i går. TIL vil presse fram en klausul om å beholde Lange ut juli. Da er det fortsatt to uker til seriestart i Tyrkia.

- I så fall kan vi bruke ham i sju serie- og cupkamper til, sier TIL-trener Terje Skarsfjord.

En tankefull Rune Lange var sistemann ut porten på Alfheim Stadion i går. Nå er vårsesongen over. Det er tid for å velge. br>- Han vil bli tatt imot med åpne armer i TIL når han kommer tilbake. Da er han 26 år og har fortsatt en karriere foran seg. Pluss mange millioner i banken, sier TILs sportssjef Tore Rsimo.

Og fortsetter: Hva er ulempene? Tyrkia er ikke noe fotballens bakgårdsland - tvert imot. Og det å komme til en muslimsk kultur bør Rune se på som en personlig utfordring, mener Rismo.

- Tromsø-spissen spilte en knallkamp i går. Han scoret ikke. Men han presset fram et sjølmål, headet i tverrliggeren, leverte to andre fine avslutninger og gjorde medspillere gode.

BLIR TYRKER? Rune Lange.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling