Barcelona - LSK Kvinner i Champions League-kvartfinale

Vil skrive norsk fotballhistorie mot Barcelona

Guro Reiten og LSK Kvinner har allerede gjort noe de aldri har klart før ved å ta seg til sin første kvartfinale i Champions League. Nå vil de skrive historie på ny.

CHAMPIONS LEAGUE-KLAR: Guro Reiten og LSK Kvinner har vært suverene i norsk fotball de siste årene. Nå vil de krige seg videre i Champions League. Foto: Hans Arne Vedlog
CHAMPIONS LEAGUE-KLAR: Guro Reiten og LSK Kvinner har vært suverene i norsk fotball de siste årene. Nå vil de krige seg videre i Champions League. Foto: Hans Arne Vedlog Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
OPPDATERING: LSK Kvinner tapte den første kampen 0-3 borte mot Barcelona, og har med det et svært vanskelig utgangspunkt før returoppgjøret onsdag 27.mars.

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Bayern München, Barcelona, Paris Saint-Germain, Chelsea, Lyon, Wolfsburg og Slavia Praha.

Og Lillestrøm.

Der har du de åtte lagene som er klare for kvartfinaler i kvinnenes Champions League denne uka.

Onsdag møter Lillestrøm Barcelona borte på Mini Estadi - en langpasning unna Camp Nou - til den første av to kamper i Europas gjeveste turnering. Lillestrøm er i sin første Champions League-kvartfinale noensinne, og er det første norske laget som har kommet så langt siden Kolbotn spilte semifinale i 2007. Semifinale er også det lengste et norsk lag har kommet i turneringen.

- Vi har lyst til å vise oss skikkelig fram. Vi er nok ikke favoritter, men vi skal bite godt ifra oss. Det har vært en drøm å ta et steg videre fra det vi har oppnådd i Norge, sier Guro Reiten til Dagbladet, og sikter til den ekstreme dominansen laget hennes har hatt i hjemlig serie og cup de siste årene.

Seriemestere fem år på rad. Cupmestere fire av de fem siste sesongene. Laget med flest spillere på A-landslaget. 20 seire, én uavgjort og ett tap i fjor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer