- Vil slå verdensrekorden

Bjørn Einar Romøren ble invitert på date, men vil helle hoppe lengst i verden. Les hele nettmøtet!

Mandag gikk 21-åringen fra Bærum sensasjonelt til topps i det fjerde og siste hoppukerennet i Bischofshofen.

Siden har ingenting vært det samme for Hosle-hopperen. I dag svarte han leserne - som var veldig opptatt av hårklippingen og hans singelstatus.

Sissel spurte om ikke Bjørn Einar ville ta en øl med henne i Trondheim. Men slikt har ikke Norges nye hoppkomet tid til - før etter sesongen.

- Det hadde vært artig, men programmet er tett, svarte 21-åringen.

Kjersti synes Romøren er kjekk, men fikk kjapt svar fra hopperen som tidligere er blitt fortalt at han er harry med langt hår og fippskjegg.

- Mange sier jeg er stygg, men det hjelper vel kanskje nå som jeg har fått av meg håret. Noen mener at jeg må kvitte meg med skjegget også. Vet ikke, jeg liker å ha litt, svarte han.

I morgen reiser Romøren og hopplandslaget til verdenscuprenn i Tsjekkia. Men det Romøren gleder seg mest til er skiflygingen seinere i vinter.

I Planica vil Romøren gjerne sette ny verdensrekord, og i hvert fall bedre sin pers på 212 meter.

- Jeg håper jeg tar verdensrekorden, men det ganske mange som også kan gjøre det. Jeg har lyst til å slå 212, men vil gjerne hoppe over 225. Kan like godt gjøre det.

Romøren svarte også om trønderbunad, bart, BI-studier og piercinger...

Les hele nettmøtet med Norges nye hoppyndling!

<B>HOPPUKEDEBUTANT:</B> Bjørn Einar Romøren vant rennet i Bischofshofen i hoppukedebuten. I dag svarte han leserne på Dagbladet.no.