Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vil slanke Rooney

Legenden Brian Clough ber Wayne Rooney ligge unna pølser og chips i sommer.

Evertons 17-årige supertalent vekker sterke følelser i England. Nå er han med landslaget på treningsleir i Spania foran EM-kvaliken mot Slovakia.

Med seg får han gode råd fra tidligere Nottingham-trener Brian Clough.

- For det første bør han stoppe å spise alle disse pølsene egg og chipsmåltidene, sier managerlegenden i sin spalte i det engelske fotballmagasinet 4-4-2.

Clough er en av mange som bekymrer seg for Rooneys tette fysikk.

- Wayne er den alle snakker om, og han var veldig god mot Tyrkia. Men det er en lang vei å gå mellom 17 og 25, når han skal være ferdig utviklet som fotballspiller.

Og da er den tidligere Forest-, Derby og Leeds-sjefen redd for at magen til Rooney blir større enn målhungeren på grunn av feit mat.

- Dette er bra arbeiderklassemat, det vet jeg fra personlig erfaring. Men det er ikke bra når du er så tettbygd som denne karen. Han må jobbe hardt for å holde seg i form, sier Clough.

Derfor er ikke Clough sikker på at Rooney blir den sensasjonen mange håper.

- Oddsen mot at Rooney kommer seg til toppen er store. Han trenger å få høre om alle tenåringstalentene som til slutt endte opp som ukjente spillere.

(Dagbladet.no)

EUROPACUPMESTER:</B> Brian Clough vant liga, ligacup og E-cupen med Nottingham Forest.
RUND OG GOD?</B> Wayne Rooney blir advart mot fettspising.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media