Vil snu Italia på hodet

ASCOT (Dagbladet): Med tre italienere, iberegnet spillende manager Gianluca Vialli, trakk Chelsea Vicenza i cupvinnercupens semifinale. - Nå blir det mye styr, sier Tore André Flo.

Styr er et beskjedent uttrykk for huskestue. For når Vialli og kompani kommer til bortekampen 2. april vil Italia stå på hodet.

- Det er kjekt for meg, sier Tore André. - Jeg har aldri vært i Italia før. Og bortekamp først vil jo alle ha. Derfor var det en god trekning.

Fire dager etter ligacupfinalen skal Chelsea legge grunnlaget for enda en finale. Og - nå vil Tore André Flo være med på alt.

- Dette kan bli en veldig god sesong for Chelsea. Nå drømmer jeg om å spille de neste kampene. Og derfor er det ingen ting i veien med inspirasjonen. Sjøl om jeg ikke fikk være med mot Real Betis torsdag, føler jeg meg ikke bortkommen, sier Tore André Flo.

  • Real Betis' trener Luis Aragones vil protestere til UEFA etter behandlingen han fikk i torsdagens kamp. Aragones ble henvist til tribunen, men ble flyttet hit og dit både av vakter og politifolk.

- I mine 38 år i fotballen, har jeg aldri opplevd maken. Jeg fikk nesten ikke sett 2. omgang, klager Aragones.

HUSKESTUE: Chelsea trakk Vicenza i cupvinnercupens semifinale.