Vil sparke ut fotografer som tar bilder av fulle og ustilige damer på hesteløp

- De vil miste akkrediteringa.

(Dagbladet): Britiske jenter er vel ikke direkte kjent for å opptre stilig når de tar seg en fest.

Men det finnes en grense for ustilige kjoler, hud, selvbruning og latterlige hatter, mener arrangørene bak hesteløpsfestivalen Grand National i Liverpool.

Hvert år arrangeres en egen dag for bare damer - Ladies' Day - hvor gjerne en rekke fotball-wags møter opp.

Arrangementet er poulært blant de med mye penger, og det er mer et sted for å vise seg fram, enn for å se på hesteløp. Deriblant skal Wayne Rooneys kone, Coleen Roney, være blant de som pleier å dukke opp på arrangementet.

Problemer er bare at arrangørene mener fokuset rundt kvinnedagen ved Aintree-banen har tatt en feil vending.

De mange overfulle damene, som har kledd seg i altfor trange og små kjoler, er et yndet objekt for fotografene som dekker dagen.

Men istedet for å be sine gjester om å begynne å kle seg mindre dristig, droppe å vise rumpa til fotografene - og ikke drikke fullt så mye - så truer heller arrangøren fotografene.

Nå står fotografer i fare for å miste akkrediteringa si om de tar bilder av de mindre stilige gjestene.

- Vi ønsker å fokusere litt mer på det positive, ikke så mye det negative. Vårt arrangement har mye karakter, det er artig, og det er er slik på grunn av Liverpool-folkets herlige personlighet, sier arrangementsleder John Baker, ifølge Liverpool Echo.

Baker forteller at de kommer til å sparke ut fotografer som i år tar bilder av de som opptrer mindre classy.

- Vi har snakket om å forsøke å overvåke de fotografene som helt tydelig er ute etter å ta negative bilder. Og hvis vi ser det, så vil de miste akkrediteringa, og bli kastet ut av området, sier arrangementslederen.

Arrangørene varsler at de også vil holde en «best-kledd»-konkurranse, og at de selv vil legge ut bilder de mener viser virkeligheten på sin hjemmeside og på Twitter.

Se bilder fra Ladies' Day øverst i saken!