Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vil straffe Ferguson for dommerslakt

FA ser på to episoder.

IKKE SÅ SPREK: Alex Ferguson var misfornøyd med både tidtakingen og dommer Alan Wileys form etter 2-2 på Old Trafford lørdag. Foto: AP/Jon Super
IKKE SÅ SPREK: Alex Ferguson var misfornøyd med både tidtakingen og dommer Alan Wileys form etter 2-2 på Old Trafford lørdag. Foto: AP/Jon Super Vis mer

||| (Dagbladet.no): På tross av Manchester Uniteds utlikningsmål mot Sunderland på overtid lørdag kveld var manager Alex Ferguson ikke i godlune mot dommer Alan Wiley.

I ettermiddag bekrefter det engelske fotballforbundet at Fergusons utspill mot dommeren etter kampen er under lupen, skriver nyhetsbyrået PA.

- Vi ser på kommentarene i sammenhengen de ble gitt, sier en FA-talsmann.

Ifølge Ferguson er Wiley i så dårlig form at han ikke orket å gå tilbake til midtsirkelen da United scoret for andre gang.

- Vi har noen dommere som er godt trente. Han var ikke godt trent. Han brukte 30 sekunder på å gi et gult kort. Han måtte ta en hvil. Det var latterlig, sa Ferguson.

United-sjefen klaget også på at Wiley, som var fjerdedommeren under Manchester-derbyet, ikke la til særlig mer enn de fire minuttene som ble vist på tavla ved full tid.

- Jeg er skuffet over dommeren, sier Ferguson.

Skuffet var også Sam Allardyce, Blackburn-sjefen. Han klaget høylytt over at hvittrøyene ikke ble tildelt et straffespark under 2-6-tapet mot Arsenal.

Allardyce sa blant annet at dommeren i kampen burde bli fjernet fra Premier League. Også hans kommentarer etterforskes av FA.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media