Vil straffe filmerne

Sepp Blatter er lei av drøying av tid.

Jakarta (Sepp Blatter, presidenten i Det internasjonale fotballforbundet (FIFA), vil straffe spillere som filmer skade med fem minutters utvisning.

FIFA-presidenten sier han er lei av å se spillere som ligger og vrir seg i smerte på banen, bare for å oppdage at de gjør det for å hale ut tiden.

- Jeg mener at fem minutters utvisning kan være en god løsning på problemet. Det betyr at man må ha en tidtaker på reservebenken som kan holde orden på utvisningene spillere kan få på denne måten, sier han.

Blatter sier at en regelendring når det gjelder spiller som filmer er på trappene. FIFA skal se på problemet i løpet av høsten.

(NTB)

• Din mening: Hvem er den verste filmeren i fotballverdenen?

FILMSTJERNE 1: Ingen beskylder Chelseas Didier Drogba for å underdrive i situasjoner som på dette bildet. Her er det Werder Bremens Clemens Fritz som lager straffe. Foto: DYLAN MARTINEZ/REUTERS/SCANPIX
FILMSTJERNE 1: Ingen beskylder Chelseas Didier Drogba for å underdrive i situasjoner som på dette bildet. Her er det Werder Bremens Clemens Fritz som lager straffe. Foto: DYLAN MARTINEZ/REUTERS/SCANPIX Vis mer
Vil straffe filmerne
FILMSTJERNE 2: Heller ikke Cristiano Ronaldo er noe steinansikt når taklingene settes inn.