Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vil ta en dansk en

Romanias måltjuv Adrian Mutu satser på en Danmarks-variant mot Norge i morgen: Etter en tidlig bortescoring skal rumenerne småspille Norge i senk.

ULLEVAAL (Dagbladet): - Og du skal ikke se bort fra at det er jeg som scorer. Det er jo derfor jeg er her, smiler Mutu til Dagbladet etter gårsdagens trening på Ullevaal.

Parma-proffen har vært en stor suksess i årets Serie A. Det var også han som scoret Romanias første av to mål mot Bosnia lørdag.

- Vi kommer selvfølgelig til Norge for å vinne. Seieren over Bosnia ga oss et nytt håp om EM-tur. Men Norge er et godt lag som jeg har stor respekt for, sier Mutu.

Han er kjent med de norske langballene, og når vi spør Mutu hva han synes om den norske spillestilen, svarer han bare:

- Det er deres problem!

Rumenernes tidligere storstjerne, Gheorge Hagi, var også på plass på Ullevaal i går. Han ble med til Oslo som nysgjerrig tilskuer, men er ikke kritisk overfor Norges spillestil.

- For defensivt? Å nei. Dette er en fotballfilosofi som har brakt Norge til flere store mesterskap de siste ti åra, sier Hagi til Dagbladet. Romanias landslagssjef Anghel Iordanescu frykter ingen:

- Norge er et massivt og aggressivt lag som baserer spillet på langpasninger. Men med vårt kjappe spill langs bakken skal vi slite dem ut tidlig i kampen.

REVANSJESUGEN: Adrian Mutu og Romania er lystne på å revansjere tapet for Norge i Bucuresti i fjor høst. I går kveld trente rumenerne på Ullevaal Stadion.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media