Vil ta fra Nannskog en halv million av årslønna

Stabæk-ledelsen har foreslått et lønnskutt på 15 prosent.

FORNEBU, AKERSHUS,  20090503:
 Stabæks Daniel Nannskog under eliteseriekampen i fotball  mellom Stabæk og Lyn ,som endte uavgjort 0-0 i Telenor Arena på Fornebu søndag.
Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX
FORNEBU, AKERSHUS, 20090503: Stabæks Daniel Nannskog under eliteseriekampen i fotball mellom Stabæk og Lyn ,som endte uavgjort 0-0 i Telenor Arena på Fornebu søndag. Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Stabæk-ledelsen har denne uken informert spillere og spillerutvalg og Bærum-klubbens økonomiske tilstand. Den er mildt sagt ikke god, og nå kommer tiltakene:

En lønnsnedgang på 15 prosent er hva Stabæk-ledelsen foreslo for spillerne tidligere i uka. Går forslaget igjennom, vil Daniel Nannskog, som en av de best betalte spillerne i klubben måtte innfinne seg med en lønnsreduksjon på rundt en halv million kroner i året. Årslønna til svensken skal etter det Dagbladet forstår ligge et sted mellom tre og fire millioner kroner.

Det jobbes nå intenst for å få finne andre løsninger på Fornebu, men foreløpig er dette det forslaget som foreligger. Før dagens trening var det fortsatt mange i spillerguppa som ikke var orienterte om ledelsens forslag, blant annet på grunn av fravær gjennom respektive landslagsoppdrag, men i dag fikk de siste spillerne beskjeden de har fryktet:

Det går mot lønnskutt.

Teller på knappeneBærum-klubben har utestående fordringer på mellom 30 og 40 millioner kroner som skal betales, og måtte i forrige uke kvitte seg med arvesølvet da investor Kjell Chr. Ulrichsen overtok Telenor Arena.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer