Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vil ta hevn mot RBK

Thorstein Helstad (23) trodde han hadde sikret Brann-seier på Lerkendal 16. april i år. Han satte inn 3- 4-målet like før slutt, bare for å se Jan Derek Sørensen utlikne på overtid. I dag vil Helstad ta revansj mot trønderne hjemme på Stadion.

Thorstein Helstad var banens desidert beste mot RBK på Lerkendal. Han scoret 0- 2- og 3- 4-målene. Og selv om han uttrykker seg nøkternt, vil Helstad gjerne revansjere seg med 15000 elleville hjemmepatrioter på tribunen i kveld.

- Hvis vi nullstiller oss og spiller opp mot vårt beste er det langt ifra umulig å slå RBK. Kampen mot trønderne på stadion kan bli en artig opplevelse, sier Helstad.

- Bør på landslaget

Humøret er naturlig nok ikke helt på topp etter at Molde ble for sterke i cupkampen torsdag kveld.

- Nei, humøret har vært atskillig bedre. Men det kommer seg når jeg springer ut på stadion til en ny kamp, sier Helstad. Brann-trener Teitur Thordarson mener Helstad snart må få sjansen blant Nils Johan Sembs utvalgte på landslaget.

- Thorstein er en spiller jeg liker utrolig godt. Han er en pågående spiss med utrolig flotte kvaliteter. Han er en god avslutter og burde absolutt fått sjansen på landslaget, sier Brann-trener Teitur Thordarson til Dagbladet.

Målsetningen nådd

Selv tar Helstad viraken rundt egen person med stor ro.

- Jeg tenker ikke på verken landslagsspill eller proffspill, sier Helstad.

Før sesongen hadde han som målsetning å score 10 seriemål for Brann. På 13 seriekamper har han så langt scoret 11 ganger.

- Det betyr at jeg har innfridd målsetingen min, ja. Men jeg har ikke tenkt så mye på å lage en ny målsetning, sier Helstad.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media