<strong> VIL HA FLERE TRIUMFER:</strong>  Novak Djokovic gikk i helgen til topps i Australian Open for tredje gang på rad. Serberen har nå seks Grand Slam-triumfer, men mangler fortsatt å vinne finalen på grusen i Paris. Foto: AFP / WILLIAM WEST / NTB Scanpix
VIL HA FLERE TRIUMFER: Novak Djokovic gikk i helgen til topps i Australian Open for tredje gang på rad. Serberen har nå seks Grand Slam-triumfer, men mangler fortsatt å vinne finalen på grusen i Paris. Foto: AFP / WILLIAM WEST / NTB Scanpix Vis mer

Vil ta sin sjuende Grand Slam i Paris

Djokovic mangler bare å vinne på grus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Søndag gikk Djokovic til topps i Australian Open for tredje gang på rad og fjerde totalt. Han har også vunnet Wimbledon og US Open, men på grusen i Paris har serberen foreløpig ikke lykkes.

I fjor ble det finaletap mot Rafael Nadal.

- Jeg vil gå hele veien i French Open (Roland-Garros). Jeg kom til finalen i fjor og hadde en flott kamp mot Rafa, men han er alltid favoritten på det underlaget. Han er spilleren å slå på grus. Men hvis jeg fortsetter å spille bra og holder meg skadefri, har jeg en mulighet, sier Djokovic.
French Open starter 26. mai.

25-åringen vant 6-7 (2-7), 7-6 (7-3), 6-3, 6-2 over skotske Andy Murray i finalen i Australian Open søndag. Det var Djokovics sjette Grand Slam-triumf.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer