Vil ta skalpen på Kronborg

De norske stafettjentene drømmer om å fjerne hvert eneste hårstrå på presseattaché Tim Kronborgs hode. Eller kanskje farge håret i passende gullfarge?

Kronborg har nemlig lovet at jentene skal få gjøre hva de vil med håret hans dersom de tar gull på skiskytter-stafetten i Kollen i dag.

Dagbladet :på nettet følger stafetten direkte fra klokken 13.00.

Ikke alt for gullsikre jenter ville gjerne at medalje av uansett valør skulle holde til å få ta skalpen på Kronborg, og Ann-Elen Skjelbreid var på tur til å sette Gunn Margit Andreassens lange lyse hår som lokkemiddel i et kontra-veddemål.

- Du skal få ta håret til Gunn Margit hvis vi ikke tar medalje, prøvde Ann-Elen seg før Gunn Margit protesterte så heftig som hun kunne. Heldigvis ble hun hørt.

Veddemålet er inspirert av de franske jentene som fikk ta skjegget til treneren da Baverel tok bronse og håret da Niogret tok gull.

De norske jentene vant verdenscup-stafetten i Hochfilzen før jul, og er en av outsiderne i dag. Jentene går ut med startnummer 9 og stiller i denne rekkefølge: Gro Marit Istad, Ann-Elen Skjelbreid, Liv Grete Skjelbreid og Gunn Margit Andreassen.borje.kleboe.eidissen@dagbladet.no

VEDDEMÅL:- Dette håret skal snart forandres, sier f.v Liv Grete Skjelbreid, Ann-Elen Skjelbreid, Gunn Margit Andreassen og Gro Marit Istad. Tim Kronborg håper håret faller...