- Vil ta straffer

AMSTERDAM (Dagbladet): Valencia- Milan 2- 1. Med fotballskoa hjemme på hotellet satt John Carew (21) og så kamerat Kily Gonzales slå inn seiersmålet fra straffemerket. Med Mendieta i Lazio ønsker han nå å bli Valencias faste straffeskytter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det er viktig for en spiss å ta straffer, sier John Carew. - Det blir jo flere mål av det. Og derfor har jeg lyst til å bli lagets straffeskytter.

- Hadde jeg fått sjansen forrige sesong ville jeg sikkert kommet opp i 18 mål totalt.

Det antallet mål i Primera Liga sist man spilte om poeng ville gitt en fjerdeplass på toppscorerlista. Når Valencia ligaåpner hjemme mot Real Madrid 26. august, sikter John Carew enda høyere. Og han må det også - både sikte og score.

Fordi Valencia i løpet av helga har kjøpt ligaens toppscorer - Salva fra nedrykkslaget Racing Santander - som konkurrent til Store-John.

- Han kostet visstnok 98 millioner og er et gullkjøp både for klubben og meg, sier John Carew. - Ingen ting er bedre en konkurranse. Og jeg kan ikke spille like mange kamper som forrige sesong.

- Det orker jeg ikke.

Spilte mest

I debutsesongen i Primera Liga var John Carew den mest benyttede Valencia-spilleren. Han mener å ha spilt 60 kamper på åtte måneder. Og grunnen til at måltørken kom etter det 11. seriemålet var slitasje. Halvannen måned før slutt var gutten rett og slett utslitt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer