Nye opplysninger om Brann-skandalen:

Vil teste spillere etter kokain-opplysninger

Dagbladet får opplyst at minst én av Brann-spillerne skal ha inntatt kokain på skandalefesten. Spillerne avfeier selv informasjonen, ifølge treneren.

KRISEMØTE: Ledelsen i Brann satt fredag kveld i lange møter på Brann Stadion, hvor spillerne festet natt til tirsdag. Foto: Marit Hommedal / NTB
KRISEMØTE: Ledelsen i Brann satt fredag kveld i lange møter på Brann Stadion, hvor spillerne festet natt til tirsdag. Foto: Marit Hommedal / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Oppvasken etter at tolv Brann-spillere tok seg inn på stadion og festet natt til tirsdag, har bare så vidt begynt. De siste dagene har stadig flere detaljer kommet ut, og klubben jobber på spreng med å håndtere situasjonen.

Fra tidligere er det kjent med at en av spillerne etterforskes for seksuelt overgrep. Hendelsen skal så langt ikke være anmeldt, men politiet har likevel satt i gang etterforskning av hendelsen. Fredag ble det holdt samtaler mellom klubbledelsen og politiet og krisemøte i klubben til nærmere midnatt.

Kilder tett på etterforskningen opplyser til Dagbladet at det foreligger informasjon om at minst én av spillerne skal ha inntatt narkotika på festen. Ifølge Dagbladets opplysninger skal det være snakk om kokain.

Avviser ulovlige rusmidler

Spillerne selv avviser informasjonen om at det ble brukt ulovlige rusmidler på festen:

- Ja. Det avviser de bestemt, sier Brann-trener Eirik Horneland på en pressekonferanse lørdag formiddag.

- Jeg har hørt de ryktene, men jeg har ingen indikasjon på at det stemmer. Det er et av mange rykter vi har. Vi har forsøkt å sjekke det ut, sier daglig leder Vibeke Johannesen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer