Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vil til Spania

Thomas Myhre har gitt proffagent Rune Hauge beskjed om å sjekke interessen fra portugisiske Benfica, men selv har Myhre mest lyst til å spille i Spania.

- Den spanske ligaen er blitt en av de beste i Europa og er veldig attraktiv. Jeg har også egen leilighet i Spania, sier Myhre til Dagbladet.

- Er det Frode Olsen som har gitt deg denne Spania-interessen?

- Nei, smiler Myhre.

- Spania som land er godt å leve i, og dessuten er det mye godt vær.

- Trenger penger

Han var i vårsesongen utleid fra Everton til Birmingham og gjorde en god innsats.

- Jeg er ikke interessert i å spille førstedivisjons-fotball i England og derfor er ikke klubben aktuell videre, sier Myhre.

- Hva med Everton?

- Jeg har to år igjen av kontrakten, men jeg regner med å bli solgt. Klubben trenger penger, sier Myhre, som ikke har snakket med manager Walter Smith på tre måneder.

Ikke hørt noe

Engelske Teamtalk kunne i går melde at den portugisiske storklubben Benfica har lagt inn et bud på 24 millioner kroner.

- Dette har verken jeg eller Rune (Hauge) hørt noe om. Jeg ba ham sjekke ut om det var noe i dette, men har ikke fått noen tilbakemelding, sier Myhre.

- Er Benfica en aktuell klubb?

- Den portugisiske ligaen er ikke blant verdens beste, men Benfica er en storklubb og derfor aktuell, sier Thomas Myhre. Han rangerer England, Tyskland, Frankrike og Italia som andre aktuelle land å spille for.

SØROVER: Benfica skal være interessert i Thomas Myhres tjenester. Selv vil Myhre, som leverte et prikkfritt EM i Norges mål, til nabolandet Spania.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling