- Vil tilbake på landslaget

John Carew skal ta en prat med Drillo i sommer.

SULTEN PÅ DRILLOS: John Carew er fast bestemt på å jobbe seg inn på Drillos landslag igjen. 
Foto: Gorm Kallestad / Scanpix
SULTEN PÅ DRILLOS: John Carew er fast bestemt på å jobbe seg inn på Drillos landslag igjen. Foto: Gorm Kallestad / ScanpixVis mer

(Dagbladet): John Carew har slitt med skader og fått lite spilletid i West Ham.

Men kraftspissen har på ingen måte tenkt å runde av karrieren ennå, selv om klubbvalget er helt i det blå.

- Nå gjør jeg ferdig sesongen med West Ham, så får vi se hva som skjer.

- Men jeg har lyst til å spille et par år til, og det er landslaget med Drillo som frister. Jeg har lyst til å komme tilbake og bidra for Norge, sier Carew til Dagbladet.

Sommerprat med Drillo
For å gjøre veien tilbake til Drillos utvalgte kortest mulig, vil John Carew i sommer ta en skikkelig prat med landslagssjef Egil Olsen.

- Jeg vil høre hva han synes, og hvilke tanker han har om klubbvalg.

- Hva tenker du selv?

- På klubbnivå har jeg opplevd det meste, i alle fall veldig mye. Når jeg skal velge klubb denne gangen, vil mulighetene for å komme i landslagsdiskusjonen igjen veie svært tungt, sier Carew, som har spilt toppfotball både i England, Spania, Frankrike, Italia og Tyrkia.

Retur til Norge?
For å bli vurdert av Drillo igjen, er Carew først og fremst avhengig av mye spilletid. Det får han sannsynligvis om han velger et lag i Tippeligaen. Tidligere har det vært spekulert i en retur til Vålerenga, klubben der Carew spilte i 1998/99. Det var i Vålerenga det begynte å ta av, og det var der grunnlaget for den spektakulære proff-karrieren ble lagt.

- Sees vi på Valle til høsten?

- Hehe, en vet aldri.