- Vil tilbake til Manchester United

David Beckham stiller ett krav.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): England-kapteinen vil bare tilbake til Old Trafford dersom United kvitter seg med suksessmanager Alex Ferguson, treneren som har styrt klubben med jernhånd siden 1986.

Det var svaret Beckham ga etter en henvendelse fra United-styret, hevder The Sun i dag.

Den evige føljetongen om David Beckhams framtid ruller altså videre. 29-åringen forlot United for Real Madrid for bare ett år siden.

Må velge ligaklubb

Men nå blir ryktene mer og mer intense, og stadig flere klubber blir koblet til midtbanespilleren. Rubelsterke Chelsea skal være først i køen, men også ligamester Arsenal fristes pengene strekker til.

Ifølge en rekke engelske aviser vil Beckham hjem til Storbritannia etter bare ett år, på grunn av problemene i privatlivet. Flere kvinner har stått fram den siste måneden og hevdet de har vært stjernens elskerinnne.

Hjemme i England bor kona Victoria og parets to sønner. Dillemmaet nå blir å velge rett Premier League-klubb, påstår britisk presse.

De lar seg ikke stoppe av Real Madrid-direktør Jorge Valdano, som seinest søndag avviste at klubben er interessert i å kvitte seg med verdens mest kjente spiller.

Skosparking i fjor

Også Beckham selv fastholder at han vil fortsette i den spanske klubben.

- Jeg elsker å spille fotball i Madrid og vil bli. Jeg vil vinne noe med Real. Jeg har ikke snakket med Chelsea, eller fått beskjed av Real om at jeg er til salgs, sier Beckham.

Som uansett trolig finner ut at sir Alex fortsatt er mektigst hos de rødhvite i Manchester. Akkurat som han var i fjor, da Beckham ble solgt etter krangling og skosparking.

BLIR ELLER STIKKER:</B> David Beckham, her før han ble byttet ut i tapet mot Deportivo i helga, kobles nå også til sin gamleklubb.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer