Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vil tilbake til VIF

Svenske Tobias Grahn peprer VIF-direktør Kjetil Siem med tekstmeldinger om at han vil tilbake til Oslo. Nå åpner trener Rekdal døra for et comeback.

ESBJERG (Dagbladet): -  Det var ikke Tobias som person jeg hadde problemer med - det var hvordan han skulle spille for Vålerenga vi var uenige om, sier Kjetil Rekdal til Dagbladet.

-  Nå ser jeg ikke bort ifra at han kan komme tilbake.

Sommeren 2003 ble Tobias Grahn solgt fra Vålerenga til Malmö FF for to millioner kroner pluss prosenter ved videresalg. Etter kort tid og mange interne problemer i Malmö ble han leid ut til danske AGF. Og danskene vil kjøpe den omstridte svensken, men Tobias Grahn vil heller til Oslo.

Og Vålerenga.

Mer lunkne

-  Tobias er omstridt i Vålerenga, sier direktør Kjetil Siem. -  Derfor har vi gått noen skikkelige runder på dette. Og stoda er den at Kjetil Rekdal og jeg vil ha Tobias Grahn tilbake, mens de to andre trenerne, Geir Bakke og Lars Bohinen, er litt mer lunkne.

-  Det er derimot ingen tvil om at Tobias sjøl gjerne vil til Vålerenga.

-  Det var veldig nært at Tobias Grahn kom tilbake til oss i sommer, supplerer Kjetil Rekdal. -  Men det som ikke skjedde da, kan fort bli en realitet i løpet av kort tid. Vålerenga, som åpner Royal League mot danske Esbjerg i kveld, ønsker ikke å kjøpe Grahn tilbake. Går avtalen i orden, vil det bli snakk om en leieavtale.

-  Vi har ikke råd til å kjøpe ham, sier Siem.

-  Blir Tobias Grahn VIF-spiller igjen, så blir det på lån.

Vinne Royal League

Vålerenga ønsker å vinne Royal League. Og i dag stiller Oslo-laget i en 4-4-2-formasjon med Steffen Iversen og Daniel Fredheim Holm på topp. Men resten var uklart i går kveld.

Fordi Tom Henning Hovi er usikker på venstrebacken, og Kjetil Rekdal ennå ikke har bestemt seg for hvordan han vil komponere midtbanen.

-  Det er spennende tider i Vålerenga, sier treneren.

-  Vi jobber mot nye spillere hele tida. Og i neste uke skal vi sjekke ut et par mann til som vi ønsker til klubben.

TEKSTMELDER: Svensken Tobias Grahn hadde et turbulent forhold til VIF-trener Kjetil Rekdal (bak), men nå går det trolig mot et nytt samarbeid.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media