Vil trekke forlaget og forfatteren for retten: - Det er han i sin fulle rett til

Prøver ikke å stoppe boka.

HARDT UT: - Dette er totalt uriktige og veldig alvorlige påstander so mman selvfølgelig må reagere på. Det er ingen som kan leve med det hengende over seg at man har vært med på kriminelle handlinger, sier Hallén om boka. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
HARDT UT: - Dette er totalt uriktige og veldig alvorlige påstander so mman selvfølgelig må reagere på. Det er ingen som kan leve med det hengende over seg at man har vært med på kriminelle handlinger, sier Hallén om boka. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tidligere i dag ble det klart at boka «Fotballagenten - Røverhistorier fra Fotball-Norge» kommer i butikkhyllene i morgen.

Her er det en rekke historier om kuriosa i norsk fotball, men også det som av fotballpresident Yngve Hallén oppleves som alvorlige beskyldninger om korrupsjon.

- Feilaktige påstander Yngve Hallén sier til Dagbladet at beretningene i boka ikke har rot i sannheten, og at den slags påstander er uholdbare.

- Dette er totalt uriktige og veldig alvorlige påstander som man selvfølgelig må reagere på. Det er ingen som kan leve med det hengende over seg at man har vært med på kriminelle handlinger, sier han.

Han sier videre at det virker som om forfatteren har blitt vagere etter hvert som saken har fått publisitet, og stiller seg kritisk til Kagge forlag.

- Jeg reagerer også på måten dette har blitt gjort på. I dag har han gått ut og sagt at han ikke kan være sikker på at navnet mitt ble nevnt. Dette virker å være et uredelig spill for å promotere boka i media. Jeg synes det er trist at et forlag bruker udokumenterte og feilaktige påstander for å selge bøker, sier Hallén. Vil ikke stoppe boka Halléns advokat, Jon Wessel-Aas, bekrefter overfor Dagbladet at det vil bli iverksatt rettslige skritt, men at det ikke vil bli gjort noen forsøk på å stoppe boka.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer