- Vil trene Argentina

Diego Maradona er fortsatt på avrusningsklinikk på Cuba, men fotballguden har en stor drøm om framtida: - Jeg vil lede det argentinske fotballandslaget, sier han.

Det er snart tre måneder siden verdens kanskje beste fotballspiller var døden nær etter en kokainoverdose og i all hast ble innlagt på sykehus. Siden har han vært på en avrusningsklinikk i Havanna på Cuba, invitert av sin nære venn Fidel Castro.

Tida har gått med til terapi, trening og mange turer med seilbåten sin.

Kokainproblemene skal være borte. Iallfall foreløpig.

Fortsatt er han overvektig og røyker feite kubanske sigarer. Han har heller ikke klart å kutte ut alkohol.

Men mest av alt har han fått en ny appetitt på livet. Og fotballen.

- Ga alt til fotballen

- Her har jeg hatt god tid til å tenke og er kommet til at det beste for meg nå vil være å vende tilbake til fotballen. Som aktiv ga jeg alt til fotballen og levde et lykkelig liv. Nå er jeg trist fordi jeg ikke lenger har fotballen, sier Diego Maradona i et stort intervju med den engelske avisa The Express.

Hans store drøm nå er å lede det argentinske landslaget.

- Jeg trodde det bare kunne forbli en drøm, men kona mi har overbevist meg om at alt er mulig hvis man ønsker det sterkt nok. Og mer enn noe annet ønsker jeg å lede landet mitt i fotball, sier Maradona.

Folkets støtte

Hevet over tvil er det iallfall at den argentinske fotballegenden har folkets støtte. Til tross for sin trøblete fortid er det ingen som har bragt fotballfans over hele verden til større ekstase enn nettopp Maradona.

Og fotball handler om følelser mer enn noe annet.

- Jeg føler meg bedre enn på mange år, og for første gang siden jeg spilte min siste kamp for Boca Juniors føler jeg kjærlighet for fotballen igjen, sier Maradona.

Veldig god?

- Jeg er for gammel til å spille selv, men jeg har engasjementet, kunnskapen, erfaringen. Jeg vet at jeg kan bli en god trener - kanskje til og med en veldig god trener.

- Jeg trenger bare muligheten til å få bevise det. Så lenge man har en sann kjærlighet for spillet er det alltid mulig å gjøre comeback, sier Diego Maradona.