Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vil trene Argentina

Diego Maradona håper på å få muligheten til å trene Argentina etter VM.

(Dagbladet.no): Maradona kommenterte dette like etter han ankom Brasil på fredag. Han var der for å spille en innendørs vennskapskamp med avdankede fotballproffer fra Argentina og Brasil.

- Ja, jeg undersøker mulighetene for å kunne trene Argentina, sier Maradona. - Men det er vanskelig å snakke om det akkurat nå, med Jose Pekerman på jobben, og siden det er kort tid til VM starter. Det er noe for fremtiden.

Maradonas agent og tidligere spiller, Alejandro Mancuso, bekrefter fotballstjernens planer. - Navnet hans blir alltid nevnt når det er snakk om treneren til Argentina, sier Mancuso.

Maradona sier Jose Pekerman kommer til å sikre seg jobben som trener for en god stund fremover hvis Argentina vinner VM i Tyskland.

- Da vil jeg være en mulighet for de yngre troppene, eller hvertfall med i styret, vi får se, sier Diego.

LANDSLAGSTRENER?: Diego Maradona. Foto: AP/SCANPIX
LANDSLAGSTRENER?: Diego Maradona. Foto: AP/SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling