INGEN KONRAKT:  John Carew skal ha blitt sendt hjem fra Italia og Milano uten kontrakt med Inter.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix
INGEN KONRAKT: John Carew skal ha blitt sendt hjem fra Italia og Milano uten kontrakt med Inter. Foto: Håkon Mosvold Larsen / ScanpixVis mer

- Vil trenge tid for å trene seg opp

Carew vraket av Inter.

(Dagbladet): John Carew (33) landet i går i Milano - og skulle prøve seg i storklubben Inter. Inters president uttalte at nordmannen skulle på et 15 dagers prøvespill.

Nå skriver flere italienske medier og Inter selv at Carew allerede er på vei hjem fra Milano.

 - Inter vil takke John Carew for sin store imøtekommenhet og profesjonalitet. Imidlertid er hans nåværende fysiske form slik at han ville trenge tid for å trene seg opp. Det er ikke forenlig med klubbens behov, skriver Inter på sitt nettsted.

Inter er på jakt etter en erstatter for skadde Diego Milito som mister resten av sesongen. Italiensk presse spekulerte i om Carew skulle bli tilbudt en kontrakt ut sesongen.

Gazzetta dello Sport antydet at Carew ville tjene 2,4 millioner kroner.

- Jeg er klar, og jeg føler meg bra. Den siste tiden har jeg reist mye, og jeg har også spilt i en film, men nå er jeg klar for å gi alt for Inter. Jeg forventet ikke denne sjansen, men livet er fullt av overraskelser, sa Carew.

Den tidligere landslagsspissen har ikke vært tilknyttet en klubb etter at kontrakten med West Ham gikk ut forrige sesong. Hans forrige obligatoriske kamp er helt tilbake i april i fjor.

Ifølge NTB fikk ikke Carew trene sammen med A-laget på treningsfeltet i Appiano Gentile utenfor Milano i dag.