Redd: Gattuso er ikke like tøff nå, og dropper returoppgjøret mot Tottenham i Champions League. Foto: AFP PHOTO / OLIVIER MORIN
Redd: Gattuso er ikke like tøff nå, og dropper returoppgjøret mot Tottenham i Champions League. Foto: AFP PHOTO / OLIVIER MORINVis mer

- Vil trolig få 37.000 slag i ansiktet

Gattuso frykter hevn i London.

33-åringen fikk fire kampers karantene av UEFA etter at han tok strupetak på Tottenham-assistent Joe Jordan og skallet ham. Nå frykter Gattuso at illsinte Spurs-fans skal komme etter ham om han tar turen til London.

- Jeg vil se kampen, men jeg blir rådet til ikke å gjøre det. Det er 37.000 fans i London, og det ville trolig resultert i 37.000 slag mot meg. Jeg ville reist hjem til Milano med oppsvulmet ansikt, sier han til det italienske TV-programmet Le Iene som sendes onsdag.

Gattuso hadde allerede sikret seg suspensjon for returmøtet ved å takle Steven Pienaar under 0-1-tapet hjemme i Milano. Men hissigproppen nektet å gi seg etter kampen og dummet seg totalt ut foran publikum og flerfoldige kameraer.

- Jeg oppførte meg som en dust. Men respekt er viktig for meg, sa Gattuso med klar adresse til Jordans italiener-kommentar like før hendelsen.

Det bekreftes også fra Milan at Gattuso ikke vil være til stede under returkampen på White Hart Lane 9. mars.

(NTB)