Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vil trolig få 37.000 slag i ansiktet

Gattuso frykter hevn i London.

Redd: Gattuso er ikke like tøff nå, og dropper returoppgjøret mot Tottenham i Champions League. Foto: AFP PHOTO / OLIVIER MORIN
Redd: Gattuso er ikke like tøff nå, og dropper returoppgjøret mot Tottenham i Champions League. Foto: AFP PHOTO / OLIVIER MORIN Vis mer

33-åringen fikk fire kampers karantene av UEFA etter at han tok strupetak på Tottenham-assistent Joe Jordan og skallet ham. Nå frykter Gattuso at illsinte Spurs-fans skal komme etter ham om han tar turen til London.

- Jeg vil se kampen, men jeg blir rådet til ikke å gjøre det. Det er 37.000 fans i London, og det ville trolig resultert i 37.000 slag mot meg. Jeg ville reist hjem til Milano med oppsvulmet ansikt, sier han til det italienske TV-programmet Le Iene som sendes onsdag.

Gattuso hadde allerede sikret seg suspensjon for returmøtet ved å takle Steven Pienaar under 0-1-tapet hjemme i Milano. Men hissigproppen nektet å gi seg etter kampen og dummet seg totalt ut foran publikum og flerfoldige kameraer.

- Jeg oppførte meg som en dust. Men respekt er viktig for meg, sa Gattuso med klar adresse til Jordans italiener-kommentar like før hendelsen.

Det bekreftes også fra Milan at Gattuso ikke vil være til stede under returkampen på White Hart Lane 9. mars.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media