Vil ut i Europa

Tottenham- Watford 4- 0. Steffen Iversen fikk den julepresangen han ønsket aller mest: Scoring mot Watford, tre nye poeng og Tottenham opp på sjetteplass. - Nå må det være lov å si at vi vil ut i Europa igjen, sier Steffen til Dagbladet.

Tottenham leverte en av sesongens beste kamper og rundspilte Watford etter alle kunstens regler. Seieren både burde og skulle vært mye større. Det tok nærmere halvtimen før David Ginola fikk hull på byllen. Og da Steffen Iversen headet inn 2- 0 etter 33 minutter, var det meste gjort. Etter pause pyntet Tim Sherwood på resultatet med to mål til.

Sløste

- Vi burde ledet 3- 0 etter fem minutter, men bommet på de utroligste sjansene. Sjøl burde jeg laget to mål til, men trøster meg med at det ikke nytter å score på alt.

Med ni mål på 18 ligakamper er nordmannen toppscorer i Tottenham - ett mål foran Sherwood. Den ledelsen akter Iversen å holde.

- Det er viktig for meg å score mange mål. Hittil har jeg levert varene med scoring i annenhver ligakamp i gjennomsnitt. Særlig i det siste har det fungert bra, sier Iversen, som i går spilte sammen med David Armstrong på topp.

Truer Ginola

- Samarbeidet gikk greit, men jeg har ingen favorittmakker. Det er morsomt å spille sammen med David Ginola også - når han fungerer.

Det gjør han definitivt ikke i hver kamp, og manager George Graham har satt kniven på strupen til franskmannen, som har tre år igjen av kontrakten:

- Spill for laget eller forlat klubben, sier Graham om den saken.

Onsdag skal Steffen Iversen og Totteham til Villa Park for å møte Aston Villa. Med seier her, er londonerne helt i ryggen på de andre tetlagene.

- For å komme med i europacupen, må vi bli blant de fem, kanskje seks beste, sier Steffen Iversen.

JUBELGUTT: Steffen Iversen scoret for Spurs i går og feiret sitt niende mål med tomålsscorer Tim Sherwood.