Du leser nå Dagbladet Pluss

Fotball-VM for kvinner 2019

Vil utnytte «fransk arroganse»

Tidligere Lyon-spiller Isabell Herlovsen har en plan for hvordan Norge skal slå vertsnasjon Frankrike i dag.

TILBAKE: Isabell Herlovsen er tilbake i Frankrike, der hun spilte for Lyon i 2009 og 2010. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Scanpix
TILBAKE: Isabell Herlovsen er tilbake i Frankrike, der hun spilte for Lyon i 2009 og 2010. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB ScanpixVis mer

CANNES (Dagbladet): Få i den norske troppen kjenner fransk fotball bedre enn Isabell Herlovsen. Den nåværende Kolbotn-spilleren dro til Frankrike for å prøve lykken i 2009, og spilte en sesong i storklubben Lyon.

- Det er flott å være tilbake. Jeg er ikke noe dreven i fransk, men Frankrike er et fint land, sier Herlovsen til Dagbladet.

Når hun skal snakke om oppholdet i Lyon, er hun derimot ikke like positiv.

- Det var vel ikke noen høydare i min karriere. Jeg trivdes ikke veldig bra her nede. Men jeg tror jeg ble en sterkere fotballspiller av det. Jeg var ung og satt mye på benken da jeg var i Lyon, og det var også grunnen til at jeg ønsket meg bort.

Det ble med den ene sesongen i Lyon før hun dro hjem igjen til Norge, hvor hun etter hvert signerte for LSK Kvinner. Herlovsen utdyper hvorfor hun ikke trivdes i Frankrike:

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

HELGEKUPP

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (449kr/ 6mnd når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE*

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE* 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) (249kr/3mnd).
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (449kr/6mnd) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.