Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vil utsette mesterskapet på grunn av ebola, men får ikke lov av forbundet

Møte neste måned.

NEKTES: Arrangørlandet Marokko vil utsette afrikamesterskapet i januar på grunn av det dødelige ebolaviruset, men Det afrikanske fotballforbundet (CAF) har ingen planer om å etterkomme ønsket. Foto: AFP PHOTO / SEYLLOU / NTB SCANPIX
NEKTES: Arrangørlandet Marokko vil utsette afrikamesterskapet i januar på grunn av det dødelige ebolaviruset, men Det afrikanske fotballforbundet (CAF) har ingen planer om å etterkomme ønsket. Foto: AFP PHOTO / SEYLLOU / NTB SCANPIX Vis mer

Arrangørlandet Marokko vil utsette afrikamesterskapet i januar på grunn av det dødelige ebolaviruset, men Det afrikanske fotballforbundet (CAF) har ingen planer om å etterkomme ønsket.

Forbundet har likevel gått med på å møte den marokkanske regjeringen neste måned for å diskutere situasjonen. Flere sentrale CAF-ledere vil se nærmere på problematikken, med CAF-president Issa Hayatou i spissen.

Fredag kom den oppsiktsvekkende beskjeden om at landet har spurt om å utsette mesterskapet, som etter planen skal spilles fra 17. januar til 8. februar.

Ønsket kom etter en rapport fra Marokkos helsedepartement, der de hadde vurdert risikoen for spredning av viruset under mesterskapet.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media