Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vil være med på Lyns opptur

Kjetil Løvvik har stor tro på Lyn, både i kveld og framover. - Lyn er en klubb som vil være blant de beste i Norge om noen år, sier spissen til Dagbladet. - Jeg blir gjerne med på den oppturen, hvis Lyn vil ha meg.

Løvvik er optimist foran kampen mot serietoer Strømsgodset.

- Jeg tror det blir en tett kamp i kveld, sier Løvvik.

- Vi spiller mot det nest beste laget, men vi skal klare å slå dem.

Løvvik sleit med skader før sesongen og har ikke vært i storform i år.

- Jeg er kommet litt seint i gang, men det går absolutt framover. Før cup-kampen mot Moss hadde jeg et nytt avbrekk på to uker, men bortsett fra den perioden har jeg spilt mye. Nå føler jeg at formen er på vei.

Flere mål

Spissen har scoret bare fem mål så langt i sesongen, men tror på bedre tider.

- Jeg har ambisjoner om å score mer, og det bør jeg gjøre. Sesongen er bare halvspilt, og jeg var i veldig dårlig form i vår. Nå er jeg mye bedre, og da kommer det flere mål.

27-åringen er på utlån til Lyn fra sveitsiske Grasshoppers denne sesongen. Blir det Tippeliga neste år, er lysten til å bli i Oslo-klubben stor.

- Jeg trives veldig godt i Lyn. Det er en klubb som vil være blant Norges beste om noen år. Det er veldig bra, det jeg har opplevd her, klubben har gjort et godt inntrykk, sier Løvvik.

Forsterkninger

Med seier i dag ligger Oslo-laget 12 poeng foran Strømsgodset. Likevel vil ikke Løvvik ta opprykket for gitt.

- Vi trenger færre poeng i høst hvis vi vinner i kveld. Men vi kan ikke slutte å spille fotball nå, selv om det er klart at vi ligger veldig godt an.

Rykker Lyn opp i Tippeligaen, tror ikke Løvvik de vil klare seg med dagens mannskap.

- Nei, vi er vel på nivå med de tre lagene i bånn. Forskjellen er såpass stor mellom de to divisjonene at et opprykk krever forsterkninger.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media