- Vil vinne for Eggen

TRONDHEIM/OSLO (Dagbladet.no): Bent Skammelsrud vil gi Nils Arne Eggen en verdig avslutning med seriegull og Champions League-suksess. Les svarene fra nettmøtet!

Bent Skammelsrud styrte Rosenborg-skuta mesterlig mot Inter i går kveld. I dag satt østfoldingen på Rosenborg-brakka og svarte på Dagbladet.no-lesernes spørsmål i en time.

Lars Hanssen spør om RBKs variable resultater denne sesongen kunne sammenliknes med «et visst lag i Englands» problemer i fjor, da Manchester Uniteds nedtur ble knyttet til Alex Fergusons planer om å gi seg.

- Vi er veldig fornøyd med at vi ligger på toppen nå etter starten tidligere i år. Nils Arne er like engasjert, selv om han skal slutte. Vi vil gi han en verdig avslutning, det fortjener han: Seriegull og gode resultater resultater i Champions League, svarer Skammelsrud.

Han er full av lovord om den avtroppende treneren. Qrt vil vite hva Eggen kunne utrettet med et europeisk storlag som for eksempel Inter.

- Jeg tror Nils Arne kunne gjort mange klubber i Europa bedre enn de er nå. Filosofien hans gjør det artig å spille, det er det viktigste. Offensiv fotball gjør at folk får mer ut av sitt potensiale. Det er faktisk slik at vi spillere må holde han igjen noen ganger, forteller Skammelsrud.

Leserne spurte også hvordan veteranen holder seg så godt, om årets fiskelykke og Knut vil ha bekreftet en historie om at RBK-underskriften ble markert med cognac, og at Skammelsrud tilbød Skutle og Bratseth isbiter i de edle dråpene:

- Det stemmer, men det var ikke Skutle og Bratseth. Det var Eggen og Dokken som var i Sverige og hentet. Det sier vel litt om mine drikkevaner, men jeg skal love deg at det har forandret seg, svarer Skammelsrud.

SVARTE LESERNE: Bent Skammelsrud tok seg tid til å svare på lesernes spørsmål mellom lunsj og dagens trening på Lerkendal.
GO\'FOTEN: Bent scorer på straffe mot Juventus på Lerkendal i september 2001.
KLARE IGJEN:</B> Skammelsrud feirer 3-2-seieren borte mot Brøndby sammen med Frode Johnsen og Ørjan Berg.