Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vil vinne noe med Liverpool

Flere europeiske storklubber har snust på Liverpool-spissen Michael Owen. Men for 20-åringen er det per i dag helt uaktuelt å forlate Anfield Road. - Det eneste som teller for meg er Liverpool, og det er ingen tvil om at jeg blir værende i klubben, sier Owen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg bryr meg ikke om hvilke klubber som er interessert i meg. Hvorfor skal jeg reise fra en klubb som er i ferd med å bli suksessfull igjen, sier Owen til Dagbladet.

Liverpool-yndlingen som tjener vanvittige 340000 kroner i uka springer i dag ut på Ullevaal-graset for å møte Vålerenga i treningskamp. Det er 10. gang på rad Liverpool er i Norge - Owen har vært med fem ganger.

I form

Og Ullevaal-publikummet kan glede seg. På gårsdagens trening på Ila landsfengsel viste Owen eminent avslutningsteknikk. Han er tydelig på vei mot en stor sesong. Noe av grunnen er at han stortrives på Anfield Road under sin franske sjef Gerard Houllier.

- Jeg tror vi vil lykkes å vinne noe stort snart - kanskje kan vi klare det allerede i år. Vi har et lag som det har vært gradvis forbedring på hele tida, sier Owen.

Konsentrert

Han har vært i Liverpool siden han var 10 år gammel. Nå er Michael Owen den største stjernen på laget som håper å ta opp kampen med Manchester United om ligagullet.

- Jeg kjenner likevel ikke noe press på mine skuldrer. Det er heller ikke noe mer press nå enn for et par år siden. Det viktigste for meg er å være konsentrert på det jeg skal prestere på banen, sier Owen.

Familieselskap

Han er så populær i Liverpool at familen hans har startet et eget familieselskap som de kaller Owen Productions.

Firmaet ledes av faren Terry, men også søsteren og broren er sterkt delaktige. Hva selskapet gjør? Jo, de tar seg av alt omkring lille, superraske Owen. Familien bistår ham med alt fra forvaltning av penger til å svare på de 300 fanbrevene han får i uka.

Blir i Liverpool: Stjernespiss Michael Owen.