- Vil vinne titler, og ser at Arsenal ikke er favoritter

Nordtveit, Riise og Hangeland om van Persie-overgangen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Norge -Hellas 2-3

ULLEVAAL (Dagbladet): Sommerens største overgangsrykte ble i går et faktum. Arsenals store juvel og toppscorer Robin van Persie er klar for rivalen Manchester United.

Borussia Mönchengladbach-spiller Håvard Nordtveit var lagkamerat med van Persie i Arsenal fra 2007 til 2010. Nordtveit forteller at han har forståelse for spissens valg.

- Det kan bli bra det, for han sin del. Arsenal mister en god mann i ham. Du ser det på ham, alt han gjør er det kvalitet i, han er en legende i Arsenal allerede. Nå har han lyst til å prøve noe nytt, det kan han gjøre i United. Han vil kanskje vinne noen titler også, og ser at Arsenal ikke er favoritter til det, men Arsenal har kjøpt bra før sesongen så vi får se hvordan det utvikler seg, sier Nordtveit.

Ønskes lykke til - Hva sier det om lojalitet i toppfotballen at en spiller kan gå fra Arsenal til United rett før seriestart?

- Fotball er fotball. Det skjer mye, det er mye på spill. Så klart, jeg vet ikke hvor mange kamper han har for Arsenal, men han har vært der lenge, og som regel er ikke folk i samme klubb hele karrieren. Han har sikkert sine meninger han også, og om han er blitt behandlet rett i klubben og så videre, det vet jeg ikke noe om. Jeg ønsker ham bare lykke til, sier Nordtveit til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer