Vilanova-avgang påvirker ikke Vålerenga-kamp

Barcelona kommer til Oslo som planlagt.

KOMMER SOM PLANLAGT: Lionel Messi og resten av Barcelona skal tilbringe tre dager i Oslo. Foro: AFP PHOTO / JOSEP LAGO / NTB Scanpix
KOMMER SOM PLANLAGT: Lionel Messi og resten av Barcelona skal tilbringe tre dager i Oslo. Foro: AFP PHOTO / JOSEP LAGO / NTB ScanpixVis mer

Tito Vilanovas avgang som Barcelona-trener fører ikke til endringer rundt katalanernes treningskamp mot Vålerenga på Ullevaal neste helg.

- Jeg snakket med seks forskjellige i den spanske klubben, og ingen nevnte noe om endringer i planene selv om de skifter trener, sier markedssjef Sjur Mørk i VIF til VG.

Barcelona bekreftet fredag kveld at Vilanova hadde sluttet som hovedtrener i klubben etter et nytt tilbakefall av kreft.

Det ble samtidig opplyst at storklubben kom til å avlyse helgens treningskamp mot polske Lechia Gdansk. Utover det skal det ikke være endringer i planene for sesongoppkjøringen.

Barcelona drar tirsdag til Tyskland for å møte Pep Guardiolas menn i Bayern München. Kampen spilles dagen etter. Så går turen til Oslo med to treningsdager før lørdagens kamp mot Vålerenga.

(NTB)