KREFTRAMMET: Tito Vilanova har nylig vært gjennom sin andre operasjon for strupekreft, men sykdommen stanser ham ikke fra å gjenoppta trenergjerningen i løpet av nær framtid. Foto:   REUTERS/Gustau Nacarino
KREFTRAMMET: Tito Vilanova har nylig vært gjennom sin andre operasjon for strupekreft, men sykdommen stanser ham ikke fra å gjenoppta trenergjerningen i løpet av nær framtid. Foto: REUTERS/Gustau NacarinoVis mer

Vilanova kombinerer cellegift med jobbing

Barcelona-treneren tilbake innen tre uker.

Barcelona-trener Tito Vilanova kommer tilbake på jobb innen tre uker. Det bekreftet Barcelona-president Sandro Rosell fredag.

Vilanova var nylig gjennom sin annen operasjon for strupekreft. I mellomtiden har assistenttrener Jordi Roura hovedansvaret for den spanske serielederen.

Sandro Rosell uttalte seg om Vilanovas situasjon i forbindelse med en rekke konferanser om klubbledelse han for tiden holder i Dubai.

Barcelona-presidenten la til at Tito Vilanova blir nødt til å kombinere jobbforpliktelsene med behandling på sykehus den nærmeste måneden. Både strålebehandling og cellegiftbehandling venter for 43-åringen.

- Det aller viktigste er helsen til Tito. Akkurat nå er fotball noe som kommer i andre rekke for ham, sa Rosell.

(NTB)