Vildalen: - Nå skal vi ta bilde av tekst-TV

ØIF Arendal gikk rett til topps.

FORNØYD VETERAN: Preben Vildalen og ØIF Arendal imponerte i eliteseriedebuten lørdag. Nå skal veteranen hjem å ta bilde av tabellen som viser at nykommeren er foreløpig serieleder. Her er Vildalen i aksjon for Norge i en landskamp mot Ungarn.Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX
FORNØYD VETERAN: Preben Vildalen og ØIF Arendal imponerte i eliteseriedebuten lørdag. Nå skal veteranen hjem å ta bilde av tabellen som viser at nykommeren er foreløpig serieleder. Her er Vildalen i aksjon for Norge i en landskamp mot Ungarn.Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||En historisk dag, slo Preben Vildalen fast etter at ØIF Arendal hadde eliteseriedebutert med seier. - Nå skal vi ta bilde av tekst-TV, for vi topper tabellen, sa han.At Arendals-klubben i det hele tatt spilte i eliteserien var et lite stykke håndballhistorie. Det ble kronet med en sliteseier som senket Sandefjord 27-24 i Nedeneshallen.- Dette var kjempegøy. Det er en historisk dag, bare at vi spiller i eliteserien. Men at vi topper tabellen også... Det er morsomt å være med på for en gammel traver som meg, sa 37-årige Vildalen til NTB.- Vi skal hjem og ta bilde av tabellen på tekst-TV, men jeg tror ikke vi beholder førsteplassen veldig lenge. Men morsomt er det, sa Vildalen.

Arendals-klubben rykket opp før årets sesong og har ambisjoner om å markere seg i toppdivisjonen. Derfor er spillere som Vildalen hentet inn.

Lørdag seriedebuterte klubben med 27-24-seier over Sandefjord. Etter en jevnspilt første omgang rykket vertene ifra like før hvile. To mål av Knut Martin Johnsen sørget for 16-15-ledelse til pause.

- God stemningEtter sidebytte tok hjemmelaget kontroll over kampen. Johnsen fortsatte å putte mål og ble til slutt toppscorer for vertene med syv mål. Vildalen endte med fire fulltreffere.- Det var en jevn kamp, men vi dro litt ifra på tampen. Det var god stemning og full hall og i det hele tatt veldig gøy, sa Vildalen.Ambisjonene for klubben er å sikre en plass i sluttspillet. Vildalen, som har 201 landskamper for Norge, tror laget kan markere seg godt i årene som kommer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer