Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vildalen med til Bosnia

Forsvarer 13 måls ledelse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Den norske forsvarskjempen Preben Vildalen er med håndballgutta på turen til Bosnia Hercegovina, melder Håndballforbundets nettside handball.no. Han sto over på grunn av meniskskade da Norge knuste bosnierne 36-23 i Drammen på lørdag.

13 mål skal være rikelig å gå på før returmøtet søndag klokka 16.15 i Sarajevo, men Vildalens rutine kan komme godt med uansett. Bortebane er alltid en utfordring i håndball.

- Vi drar dit for å vinne en håndballkamp, og skal smile av alt annet. Vi er kommet såpass langt at vi ikke lytter til skrekkhistorier om Balkanhåndballen. Vi drar forøvrig med en 17-mannstropp der Ole Magnus Ekelund og Thomas Skoglund ikke blir med nedover, sier Erik Andersen i trenerteamet.

MED TIL SARAJEVO: Preben Vildalen er tilbake i den norske troppen etter meniskskade. Søndag forsvarer Norge ledelsen de skaffet seg i Drammen sist lørdag. Foto: Scanpix
MED TIL SARAJEVO: Preben Vildalen er tilbake i den norske troppen etter meniskskade. Søndag forsvarer Norge ledelsen de skaffet seg i Drammen sist lørdag. Foto: Scanpix Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!