Vildalen med til Bosnia

Forsvarer 13 måls ledelse.

(Dagbladet.no): Den norske forsvarskjempen Preben Vildalen er med håndballgutta på turen til Bosnia Hercegovina, melder Håndballforbundets nettside handball.no. Han sto over på grunn av meniskskade da Norge knuste bosnierne 36-23 i Drammen på lørdag.

13 mål skal være rikelig å gå på før returmøtet søndag klokka 16.15 i Sarajevo, men Vildalens rutine kan komme godt med uansett. Bortebane er alltid en utfordring i håndball.

- Vi drar dit for å vinne en håndballkamp, og skal smile av alt annet. Vi er kommet såpass langt at vi ikke lytter til skrekkhistorier om Balkanhåndballen. Vi drar forøvrig med en 17-mannstropp der Ole Magnus Ekelund og Thomas Skoglund ikke blir med nedover, sier Erik Andersen i trenerteamet.

MED TIL SARAJEVO: Preben Vildalen er tilbake i den norske troppen etter meniskskade. Søndag forsvarer Norge ledelsen de skaffet seg i Drammen sist lørdag. Foto: Scanpix
MED TIL SARAJEVO: Preben Vildalen er tilbake i den norske troppen etter meniskskade. Søndag forsvarer Norge ledelsen de skaffet seg i Drammen sist lørdag. Foto: Scanpix Vis mer