-  Viljen er borte

I likhet med Rosenborg sliter Trondheims-Ørn med å få spillet til å gli i Trondheim.

ASKER (Dagbladet): For første gang siden 1992 ligger laget an til å ende utafor medaljekampen i Toppserien.

-  Engasjementet og viljen er borte. Dessuten scorer vi altfor lite. Nå må vi skjerpe oss for å ta medalje, sier lagkaptein Unni Lehn etter gårsdagens poengdeling.

I motbakke

Selv har hun vært med på seks serie- og seks cupgull for Trondheims-Ørn, og alltid kommet på scoringslista.

-  I år har jeg fortsatt til gode å lage mål. Vi sliter i motbakke, mangler flyt og savner det rette engasjementet fra back til spiss. Dessuten er vi altfor mye opp og ned i prestasjonene, sier Unni Lehn.

Medaljegrossist

På 21 sesonger med kvinnelig toppserie har Trondheims-Ørn tatt sju gull, fem sølv og tre bronse. Bare fire år er laget blitt uten medalje. I går reddet Heidi Pedersen det ene poenget på heading 20 minutter før slutt.

-  Det defensive er greit nok. Derimot er vi altfor lite aggressive i duellspillet, og mangler den offensive rytmen. Før etablerte vi spill. Nå springer vi etter motstanderen. Sju serierunder før slutt har vi ennå ikke spilt på oss selvtillit, sier Ørn-trener Trond Nordsteien.

En feberherjet Kristin Stundal ordnet Asker-ledelse midtveis i første omgang, etter at Gunhild Følstad hadde handset og Inger Ane Hole forandret retning på frisparket fra 20 meter.

-  Ørn-jentene var gode på dødballer, men spilte for mye lange baller. I går synes jeg vi var det beste fotballaget. Derfor var det skuffende å ikke få alle tre poengene. Ørn-laget har jeg sett langt bedre, sier Kristin Stundal til Dagbladet.

I UBALANSE: Askers Kristin Stundal (t.v.) greide å holde Trondheim - Ørn og Unni Lehn unna på Føyka i går. - Vi sliter i motbakke, mener Lehn.