Vill avsløring

Darja Dimitrijeva og Alexander Radulov var et av Russlands heteste par. Skilsmissen ble bitter.

TURNER: Darja Dimitrijeva. Foto: REUTERS/Laszlo Balogh
TURNER: Darja Dimitrijeva. Foto: REUTERS/Laszlo Balogh Vis mer
Publisert

Darja Dimitrijeva (27) og Alexander Radulov (34) dannet i sin tid et av Russlands aller største stjernepar.

Hun flere ganger verdens beste turner, han en av landets største ishockeystjerner.

Men skilsmissen ble av det bitre slaget. I et intervju med russiske Russia Today avslører Dimitrijeva at de to gikk fra hverandre da hun oppdaget at mannen skal ha sendt det hun beskriver som «intime meldinger» til andre kvinner.

En av tingene hun derimot trivdes med, var pengene de to håvet inn. I samme intervju hevder Dimitrijeva at hun har hatt et helt ellevilt pengeforbruk, og at hun kunne bruke så mye som en million dollar om dagen - altså svimlende ti millioner i norske kroner.

Radulov skal ha håvet inn så mye som 35 millioner dollar på ishockeykarrieren.

- Jeg visste aldri nøyaktig hvor mye mannen min tjente. Jeg visste bare at det var snakk om mye penger, og det passet meg bra. Han sa «når du trenger det, kan du bare ta». Jeg er en «shopoholiker » - en måned kunne jeg bruke mye penger på vesker, så sko, sier turneren til Russia Today.

NHL_STJERNE: Radulov. Foto: Ronald Martinez/Getty Images/AFP
NHL_STJERNE: Radulov. Foto: Ronald Martinez/Getty Images/AFP Vis mer

Men hun sier at ektemannen satte spørsmålstegn ved pengebruken.

- Han spurte om jeg var gal. Han sa det ikke var greit å bruke så mye. Vi spiste mye ute, for jeg nektet å lage mat. Det var ikke meg i det hele tatt.

De to har ett felles barn. Begge har funnet lykke på ny, og fått flere barn. Radulov har i store deler av karrieren spilt i verdens største ishockeyliga, NHL. Han er nå i Dallas Stars.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer