Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vill Newcastle-fest

Newcastle-spillerne i hardt vær etter julefest.

Søndag tapte Newcastle 1-3 for Liverpool på Anfield. Manager Graeme Souness har imidlertid ikke bare problemer på banen.

Det ble i helgen kjent at klubben har mottatt et brev fra det fasjonable hotellet Ritz i London hvor hotellet klager på flere av spillernes oppførsel.

Ritz er et av de dyreste hotellene i London og skal ifølge rapportene ha vært festlokale for en gjeng Newcastle-spillere som arrangerte julefest.

- Jeg har mottatt et brev, men jeg kommer aldri til å fortelle hva som står i det. De er gutter, hadde fridag og da er dette noe jeg ikke vil kommentere, freste Souness da han ble konfrontert med spillernes oppførsel på hotellet etter tapet mot Liverpool.

Souness er en knallhard manager som ikke godtar tull fra sine spillere.

Han har allerede satt Craig Bellamy og Kieron Dyer på plass etter at han overtok manageransvaret på St. James\' Park fra Sir Bobby Robson.

Ifølge avisen The Mail on Sunday var både Bellamy og den nederlandske spissen Patrick Kluivert med på julefesten i London.

På spørsmål om spillerne hadde vært støyende og høylytte svarte skotten slik:

- Gode gud, de er da gutter.

Souness freste ikke bare fra seg på pressekonferansen. Han hadde sagt noen alvorsord til sine Newcastle-gutter etter at nye forsvarsfeil sørget for nok et ligatap.

- Vi hadde våre ord i garderoben, men det var siviliserte forhold - ingen skriking. Kanskje for sivilisert i forhold til hvordan jeg liker det, sa Souness.

(©NTB)

JUBLER NOK IKKE: Craig Bellamy og flere Newcastle-spillerne får ikke god attest av Ritz.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media