Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vill vest med United-gutta

United-gutta har ladet seksløperen. Nå starter for alvor jakten på The Gunners, som ranet dem for gullet i fjor.

LONDON (Dagbladet): Slik har du aldri sett Juan Veron, Gary Neville, David Beckham, Ryan Giggs og Ole Gunnar Solskjær.

Men i tillegg til å være gode fotballspillere, er de også talentfulle skuespillere, ifølge Tarsem Singh, som produserer en påkostet reklamefilm for Pepsi Cola.

Her tar United-gutta et knallhardt oppgjør med kollegene i Real Madrid. Kanskje en prøve på Champions League-finalen i mai? Fotballspillerne spilte nylig inn reklamefilmen i Almeira i Spania.

Voldsomt oppgjør

«Plottet» tar utgangspunkt i den berømte Western-filmen «Oppgjør i OK Coral». Men her er det Uniteds edsvorne menn som rir inn i byen og har et voldsomt oppgjør med Real-spillere, deriblant keeper Hector Casillas og Roberto Carlos med kanonskuddene.

- Det begynner med at jeg går inn i en bar og ser at Casillas drikker av min Pepsi. Så jeg utfordrer ham til et oppgjør – straffespark – utenfor, forteller Beckham til den engelske avisa The Sun.

Cowboy-erfaring

Beckham sier at han har lang erfaring som cowboy fra guttedagene.

- Når vi lekte cowboy og indianer var jeg alltid cowboy. For spillerne var innspillingen et hyggelig avbrekk fra beinharde oppgjør på frosne engelske fotballbaner.

- Det var en slags flukt fra hverdagen. Det var kjempemorsomt, særlig å se lagkameratene staset opp i dette antrekket, sier Juan Veron.

Overskudd

Og sprudlende overskudd og godt humør kommer godt med de kommende ukene: Kamper to dager i uka og høydepunkter i fleng: Arsenal i FA-cupen, Juventus i Champions League og Liverpool i finalen i ligacupen

TØFFINGER I SKUDDET: Juan Veron (fra venstre), Gary Neville, David Beckham, Ryan Giggs og Ole Gunnar Solskjær viser andre sider av seg selv i ny reklamefilm for Pepsi Cola.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling