Villa-dobbel sendte Valencia til topps

Oppturen fortsetter.

Valencia klatret til topps i spanske La Liga etter 2-0-seier borte mot Malaga torsdag. David Villa ble den store helten.

Den spanske stjernespilleren sto for Valencias mål i seieren som gjør at Valencias skuffende fjorårssesong nå er en saga blott. Valencia topper spansk 1. divisjon med samme poengsum (10) som Villarreal.

Malaga rykket opp i vår, men har fortsatt til gode å vinne i comebacksesongen. Mot Valencia så det ut til å bli poeng, men David Villa ville det annerledes.

Med to mål i løpet av kampens siste 20 minutter sørget Villa for glitrende stemning i Valencia-leiren. Etter en skuffende fjorårssesong håper fansen på en bedre sesong og foreløpig har det endt med tre seirer og en uavgjort.

Regjerende mester Real Madrid innehar tredjeplassen, med ni poeng, samme poengsum som byrival Atlético Madrid.

Mallorca sikret sesongens første seier med 2-0 hjemme mot Numancia, mens Valladolid seiret 2-0 hjemme mot Almeria.

(NTB)

GIFTIG: David Villa har fortsatt der han slapp etter EM og scorer på bestilling i La Liga. I kveld ble det to scoringer mot Malaga og tabelltopp for Valencia. Foto: Reuters/Scanpix
GIFTIG: David Villa har fortsatt der han slapp etter EM og scorer på bestilling i La Liga. I kveld ble det to scoringer mot Malaga og tabelltopp for Valencia. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer
Villa-dobbel sendte Valencia til topps