Villa-eier til Solskjær: Lykke til!

Solskjær om Lerners reaksjon på Villa-avslaget.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MOLDE/OSLO (Dagbladet): Molde-sjef Ole Gunnar Solskjær forklarte på en pressekonferanse i ettermiddag at han blir værende i Molde, og at han samtidig ga beskjed til Aston Villa om at han ikke er en kandidat til jobben.

- Silje (kona), ungene og jeg var ikke i tvil om at vi ville bli værende, sa Solskjær på pressekonferansen.

Til Dagbladet forklarer Solskjær hvordan den styrtrike Aston Villa-eieren Randy Lerner reagerte da Solskjær ringte og ga beskjed om at han blir i Molde.

- Lerner ønsket meg bare lykke til. Han er en fantastisk mann og eier av en fantastisk klubb. Det var et godt bekjentskap å knytte, sier Ole Gunnar Solskjær til Dagbladet.

Solskjær var fredag i forrige uke på besøk hos Aston Villa - men sier i dag at han mandag kveld bestemte seg for å bli i Molde.

- Når jeg ser at familien virkelig vil være her, så er den avgjørelsen veldig enkel. Familien har prøvd å sett for seg om det kan være aktuelt, men i det øyeblikket jeg så at dette vil de ikke. Så bom, var avgjørelsen tatt, sier Solskjær til Dagbladet.

- Vi trives så veldig godt å bo i Kristiansund. Jeg er glad for at vi fikk avklart situasjonen og at jeg får lov til å drive klubben slik jeg hele tiden har hatt lyst til. Og ikke slik at de siste dagers hendelser har gjort at de ikke ville ha meg eller følt at jeg ikke er rett mann, sier Solskjær.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer