Villa-eier til Solskjær: Lykke til!

Solskjær om Lerners reaksjon på Villa-avslaget.

MOLDE/OSLO (Dagbladet): Molde-sjef Ole Gunnar Solskjær forklarte på en pressekonferanse i ettermiddag at han blir værende i Molde, og at han samtidig ga beskjed til Aston Villa om at han ikke er en kandidat til jobben.

- Silje (kona), ungene og jeg var ikke i tvil om at vi ville bli værende, sa Solskjær på pressekonferansen.

EIER VILLA: Amerikanske Randy Lerner møtte Solskjær i forrige uke. Foto: AP Photo/Simon Dawson
EIER VILLA: Amerikanske Randy Lerner møtte Solskjær i forrige uke. Foto: AP Photo/Simon Dawson Vis mer

Til Dagbladet forklarer Solskjær hvordan den styrtrike Aston Villa-eieren Randy Lerner reagerte da Solskjær ringte og ga beskjed om at han blir i Molde.

- Lerner ønsket meg bare lykke til. Han er en fantastisk mann og eier av en fantastisk klubb. Det var et godt bekjentskap å knytte, sier Ole Gunnar Solskjær til Dagbladet.

Solskjær var fredag i forrige uke på besøk hos Aston Villa - men sier i dag at han mandag kveld bestemte seg for å bli i Molde.

- Når jeg ser at familien virkelig vil være her, så er den avgjørelsen veldig enkel. Familien har prøvd å sett for seg om det kan være aktuelt, men i det øyeblikket jeg så at dette vil de ikke. Så bom, var avgjørelsen tatt, sier Solskjær til Dagbladet.

PÅ PRESSENKONFERANSE: Solskjær og Kjell Inge Røkke. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
PÅ PRESSENKONFERANSE: Solskjær og Kjell Inge Røkke. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer

- Vi trives så veldig godt å bo i Kristiansund. Jeg er glad for at vi fikk avklart situasjonen og at jeg får lov til å drive klubben slik jeg hele tiden har hatt lyst til. Og ikke slik at de siste dagers hendelser har gjort at de ikke ville ha meg eller følt at jeg ikke er rett mann, sier Solskjær.

Han innrømmer at den siste uka har vært tøff.

BLIR I MOLDE: Det sa Ole Gunnar Solskjær i dag. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
BLIR I MOLDE: Det sa Ole Gunnar Solskjær i dag. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer

 - Du kjenner at du lever. Og jeg lærer av det. En prosess jeg må gjennom uansett om jeg går til Premier League om fem år eller ti år. Sånn ser jeg på livet. Ting skjer. Du gjør et valg og tar en beslutning. Du ser framover Du må stå rak i forhold til det du gjør. Og så gjør jeg det, sier Solskjær.

-FANTASTISK KLUBB: Manager Ole Gunnar Solskjær sier han blir i Molde, men omtaler Aston Villa som en fantastisk klubb. 
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
-FANTASTISK KLUBB: Manager Ole Gunnar Solskjær sier han blir i Molde, men omtaler Aston Villa som en fantastisk klubb. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer