Villa fløy høyt. Så raknet det for Benteke og alt kollapset

Snudde kampen.

NATTA: Det så lenge ut til å gå mot en etterlengtet hjemmeseier på Villa Park da Tottenham kom på besøk. Vertene tok ledelsen tidlig i første omgang, men Christian Bentekes utvisning i det 65. minutt snudde kampen på hodet. Foto: REUTERS/Darren Staples
NATTA: Det så lenge ut til å gå mot en etterlengtet hjemmeseier på Villa Park da Tottenham kom på besøk. Vertene tok ledelsen tidlig i første omgang, men Christian Bentekes utvisning i det 65. minutt snudde kampen på hodet. Foto: REUTERS/Darren Staples Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Aston Villa kunne endelig juble for scoring etter 547 målløse minutter. Men Tottenham kom sterkt tilbake, og etter to sene scoringer kunne London-laget juble for 2-1-seier.

Det så lenge ut til å gå mot en etterlengtet hjemmeseier på Villa Park da Tottenham kom på besøk. Vertene tok ledelsen tidlig i første omgang, men Christian Bentekes utvisning i det 65. minutt snudde kampen på hodet.

Det gikk ifølge Opta 547 minutter fra Gabriel Agbonlahors matchvinnerscoring mot Liverpool 13. september til en Villa-spiller igjen fant veien til nettmaskene i Premier League. Som to ganger tidligere denne sesongen var det østerrikske Andreas Weimann som noterte seg i målprotokollen.

Scoringen kom i det 16. minutt da Charles N'Zogbia kom seg rundt på høyresiden og slo flatt inn foran mål. Der kom Weimann skliende og sendte ballen i mål helt nede ved stolperoten. Da hadde hjemmelaget allerede skapt et par store muligheter ved Benteke.

Stillingen holdt seg helt til pause, men i det 65. minutt kom hendelsen som endret kampbildet totalt. Benteke ble litt for het i toppen og ga Ryan Mason et lite klaps på kinnet. Dommer Neil Swarbrick fulgte regelboka og sendte belgieren i dusjen. Dermed måtte Aston Villa fullføre kampen med ti spillere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer