Villa forlenget med Lambert

Strekker seg ut 2018-sesongen.

FORLENGET: Paul Lambert har skrevet under en ny kontrakt med Premier League-klubben Aston Villa som strekker seg ut 2018-sesongen. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS / NTB Scanpix
FORLENGET: Paul Lambert har skrevet under en ny kontrakt med Premier League-klubben Aston Villa som strekker seg ut 2018-sesongen. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS / NTB ScanpixVis mer

Paul Lambert har skrevet under en ny kontrakt med Premier League-klubben Aston Villa som strekker seg ut 2018-sesongen.

Klubben fra Birmingham er foreløpig ubeseiret i ligaen denne sesongen med tre seire og en uavgjort. Det gjør at laget ligger på en foreløpig 2.-plass på tabellen.

Om det er den gode sesongstarten som har gitt utslaget vites ikke, men Villa-manager Lambert har fått forlenget avtalen med den tradisjonsrike klubben.

- Jeg er bestemt på å fortsette med å bygge klubben til der vi alle ønsker å være. Dette er en massiv fotballklubb, en fantastisk fotballklubb. Vi kan se på fremtiden med stor optimisme, sier den tidligere Norwich-manageren ifølge Aston Villas twitter-konto.

Skotten overtok sjefsrollen i klubben foran 2012/2013-sesongen. I løpet av de to første sesongene har det blitt to 15.-plasser for Lambert og Villa.

(NTB)