Villa håper på Carew mot United

Er i framgang.

(Dagbladet.no): John Carews kneskade leges raskere enn ventet. Nå tyder alt på at Norge-spissen blir klar til skjebnekampen mot Tyrkia om fire uker.

Kanskje kommer han i matchform i tillegg.

Aston Villas hjemmeside avslører manager Martin O\'Neill at spissen trener igjen etter leddbåndskaden, og lukker ikke helt døra for at 28-åringen kan spille allerede mot Manchester United til helga.

- Carew er i framgang. Akkurat vil jeg si at det er lite trolig at han er tilgjengelig på lørdag, sier O\'Neill.

Da Carew ble skadd anslo legene perioden uten spill til opptil seks uker. Siden har spydspissen mistet tre kamper for klubblaget.

- Det tar tid, på lørdag blir det fire uker. Vi regnet hele tida med mellom fire til seks uker. Men han løper litt for øyeblikket, selv om det bare er rett fram, sier O\'Neill til klubbsida.

Carew trente forsiktig også da han stilte på norsk landslagtrening i Oslo søndag. Lørenskogsguttens deltakelse var sosialt begrunnet.

- Jeg er innom for at ting skal være mest mulig likt det som er det vanlige. Jeg har utrolig lyst på et mesterskap, og det er fint å kunne bidra litt, sa Carew på Ullevaal.

LØPER RETT FRAM: John Carew løp forsiktig på Norge-trening søndag. Nå rapporterer Villa-sjef Martin O\'Neill at den norske spissen snart er kampklar. Foto: Scanpix
LØPER RETT FRAM: John Carew løp forsiktig på Norge-trening søndag. Nå rapporterer Villa-sjef Martin O\'Neill at den norske spissen snart er kampklar. Foto: Scanpix Vis mer