Villa har funnet Benteke-erstatteren. Signerte i dag

Jordan Ayew.

TIL VILLA: Den spanske backen José Ángel Crespo og ghanesiske Jordan Ayew ble mandag klare for spill i Aston Villa og Premier League. Foto: AFP PHOTO / JEAN-SEBASTIEN EVRARD
TIL VILLA: Den spanske backen José Ángel Crespo og ghanesiske Jordan Ayew ble mandag klare for spill i Aston Villa og Premier League. Foto: AFP PHOTO / JEAN-SEBASTIEN EVRARD Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den spanske backen José Ángel Crespo og ghanesiske Jordan Ayew ble mandag klare for spill i Aston Villa og Premier League.

28-åringe Crespo er kjøpt fra spanske Córdoba. Prislappen for Crespo skal ligge rundt 10 millioner kroner.

Crespo har tidligere spilt for Sevilla, i tillegg til Padova og Bologna i Italia.

Senere mandag ble også Jordan Ayew klar for klubben. 23-åringen kommer fra franske Lorient, og har skrevet en femårsavtale. Han er sønn av de ghanesiske fotballhelten Abedi Pelé. Sist sesong scoret Ayew 12 mål i serien.

Har du Norway Cup-tips?

Årets Norway Cup arrangeres 26. juli-1. august og er den 43. turneringen i rekken. I år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

Ayews storebror André signerte tidligere i sommer for Swansea.

Tidligere i sommer har Aston Villa hentet Scott Sinclair, Micah Richards, Mark Bunn, Idrissa Gueye og Jordan Amavi.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer