Villa hinter om Liverpool

Duket for spansk drømmeduo?

(Dagbladet.no): David Villa er spanjolenes nye spissyndling, toppscorer i EM, og søndagens vondeste svenskeminne etter overtidsscoringen i går kveld.


Villa har stilt spisskollega Fernando Torres i skyggen med fire scoringer på de to første gruppespillkampene, og selvfølgelig går overgangsryktene allerede i helspinn.

Nå hinter Valencia-spissen om at han godt kan tenke seg et partnerskap med Torres også på klubbnivå.


- Liverpool har en spansk trener og jeg har mange venner der, sier Villa, ifølge Sky Sports.

Villa delte den spanske toppscorertittelen med nettopp Fernando Torres i siste VM, og puttet også flest for Spania i kvalifiseringen til Sveits og Østerrike.


Når han nå i tillegg er i ferd med å prestere et strålende EM, blir det lagt merke til i Europa, og i tillegg til Liverpool skal blant annet Chelsea være svært tente på å hente Villa fra Spania.

26-åringen kom til Valencia fra Real Zaragoza sommeren 2005, men nå kan det fort friste med et engelsk eventyr. Og Villa vet han har en høy stjerne hos Liverpools manager.


- Da Rafa Benitez var trener i Valencia ønsket han meg til klubben, men jeg kunne ikke komme før året etter han forlot dem, forteller Villa.

SALGSARGUMENTER PÅ REKKE OG RAD: Fire EM-scoringer, blant annet denne mot Sverige i går, gjør nok at David Villas fotballframtid blir gjenstand for mye spekulasjoner i tida framover. Foto: REUTERS/SCANPIX
SALGSARGUMENTER PÅ REKKE OG RAD: Fire EM-scoringer, blant annet denne mot Sverige i går, gjør nok at David Villas fotballframtid blir gjenstand for mye spekulasjoner i tida framover. Foto: REUTERS/SCANPIX Vis mer

Spania vant gruppe D med seieren over Sverige i går, og er klare for kvartfinalene i EM.


• Finn alt om EM-gruppene, resultater og tabeller HER!

Villa hinter om Liverpool