Villa-sjef rasende på egen spiller

- Det triste er at vi betaler lønna hans.

(Dagbladet.no): Liverpool la forrige uke inn et bud på rundt 100 millioner kroner for Aston Villa-kaptein Gareth Barry. Manager Martin O\'Neill lot seg provosere av at Liverpool lekket budet til lokalavisa, og mente også at timingen for framstøtet var hårreisende.

Utbruddet skremte ikke Barrys lagkamerat Patrik Berger - som i går anbefalte sin kaptein å gripe sjansen.

- Om jeg var Gareth, ville jeg dratt dit i morgen. Det er en mulighet du får én gang i livet, det er ikke hvert år Liverpool vil ha deg. Det ville være en enorm utfordring for ham, sa Berger.

Tsjekkeren har bare spilt en håndfull kamper for Villa i løpet av tre sesonger, og ville ikke fått tilbud om ny kontrakt når den nåværende går ut til sommeren.

O\'Neill mener uansett uttalelsene om Barry var så malplasserte at han har kastet Berger ut av troppen til sesongens siste kamp mot West Ham, hvor Villa må vinne for å ha et ørlite håp om å kapre 5. plassen.

- Jeg var virkelig skuffet og overrasket over at Patrik, med all sin presseerfaring, kunne komme med en så upassende uttalelse. Det triste med det hele er at vi betaler lønna hans, bare for at han går og anbefaler en av våre spillere til en annen klubb. Det er latterlig, tordner O\'Neill til Villas hjemmeside.

Berger angrer på det han har sagt, men det er ikke nok til å blidgjøre manageren.

- Jeg tror Patrik innser at det var galt, og han har unnskyldt seg. Han sa han ikke mente å forårsake problemer, men skaden er skjedd og han kommer ikke lenger til å være involvert i laget herfra og inn, sier O\'Neill.

PÅ KRIGSSTIEN: Martin O\'Neill vil gjøre Aston Villa til en toppklubb, og kaptein Gareth Barry inngår så definitivt i managerens planer. Derfor misliker han sterkt at Liverpool har lagt ut agnet, og enda mer at hans egne spillere forsøker å pushe overgangen. Foto: AFP
PÅ KRIGSSTIEN: Martin O\'Neill vil gjøre Aston Villa til en toppklubb, og kaptein Gareth Barry inngår så definitivt i managerens planer. Derfor misliker han sterkt at Liverpool har lagt ut agnet, og enda mer at hans egne spillere forsøker å pushe overgangen. Foto: AFP Vis mer
Villa-sjef rasende på egen spiller
<B>I UNÅDE:</B> Patrik Berger (øverst) var bare ærlig, men tråkket i salaten da han anbefalte Gareth Barry å gå til Liverpool.